• Začiatok šk.roka - testovanie

          • Vážení rodičia, blíži sa začiatok šk.roka 2021/2022. Ministerstvo školstva ponúka rodičom dobrovoľné testovanie na začiatku roka:

            1. jednorazové testovanie kloktacími PCR testami všetkých žiakov základných škôl, ktorých rodičia prejavia záujem o toto testovanie, za účelom udržania bezpečného prostredia v školách. Takúto možnosť majú aj tí žiaci, ktorí sú zaočkovaní a aj tí žiaci, ktorí prekonali ochorenie COVID-19, pokiaľ ich rodičia o ne prejavia záujem. Vo všetkých prípadoch je testovanie kloktacími PCR testami dobrovoľné - termín prihlásenia do 26.8.2021 - testovanie 2.-5.9.2021 v škole

            2. antigénové samotesty na domáce použitie tým žiakom základných škôl, špeciálnych základných škôl, stredných škôl a špeciálnych stredných škôl, ktorých rodičia prejavia záujem o takýto druh samotestov, za účelom udržania bezpečného prostredia v školách. Takúto možnosť majú aj tí žiaci, ktorí sú zaočkovaní a aj tí žiaci, ktorí prekonali ochorenie COVID-19, pokiaľ ich rodičia o ne prejavia záujem. Vo všetkých prípadoch je testovanie domácimi antigénovými samotestami dobrovoľné a bezplatné.

            Každý žiak, ktorého rodič prejaví záujem, dostane 1 balenie, ktoré obsahuje 25 ks testov na domáce samotestovanie a 25 ks sterilných odberových tyčiniek. Pokiaľ sa rodič rozhodne využiť možnosť domáceho antigénového samotestovania, odporúčame ho realizovať v pondelok a vo štvrtok ráno pred nástupom do školy alebo v prípade, že žiak prejavuje niektorý z príznakov ochorenia COVID-19 - termín prihlásenia do 26.8.2021 - testovanie 2.-5.9.2021 v škole

            ZÁUJEM BUDEME ZISŤOVAŤ CEZ EDUPAGE CEZ RODIČOVSKÉ KONTO OD PONDELKA 23.8. DO STREDY 25.8.2021. POTOM UŽ PRIHLÁSENIE NIE JE MOŽNÉ. V prípade nejasností kontaktujte triedneho učiteľa.

          • Pravidlá fungovania škôl od septembra 2021

          • Ministerstvo školstva predstavilo pred začiatkom školského roka pravidlá fungovania škôl v novom školskom roku. Po novom nebude ministerstvo zatvárať školy plošne, na nástup do školy sa nevyžaduje test a pri pozitívnom prípade sa postupuje podľa pravidiel Úradu verejného zdravotníctva.

            • Test nebude podmienkou na nástup do školy, no pre tých, ktorí majú záujem rezort poskytne PCR kloktacie testy pre základné  školy. Okrem toho žiakom základných škôl, ktorých rodičia prejavia záujem, budú poskytnuté prostredníctvom štátnych hmotných rezerv antigénové testy na dobrovoľné samotestovanie doma. 
            • Pri prvom nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy, ktoré trvá 3 a viac po sebe nasledujúcich dní rodič predloží škole „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ žiaka. Zverejníme neskôr na stránke školy.
            • Školy sa nebudú plošne zatvárať ani podľa Covid automatu ani z rozhodnutia ministerstva. Zatvárať sa budú môcť iba individuálne triedy, ak sa v nich objaví pozitívna osoba. Podľa platných pravidiel ÚVZ SR vtedy idú do karantény osoby, ktoré boli v kontakte s pozitívne testovaným človekom 2 dni pred jeho testovaním. V tomto prípade prejde trieda na dištančnú výučbu, pokým sa neukončí karanténa. Rodičom vtedy tiež vzniká nárok na tzv. OČR, teda ošetrovné.
            • Rodičia môžu aj v tom školskom roku ospravedlniť žiaka na maximálne 5 po sebe idúcich vyučovacích dní. Nárok na OČR vtedy rodičom nevzniká. Ministerstvo školstva však upozorňuje, že ak bude rodič alebo plnoletý žiak zneužívať, žiakovi môže hroziť komisionálne preskúšanie a škola môže na túto skutočnosť upozorniť úrad práce, sociálnych vecí a rodiny.
            • Novinkou je tiež možnosť zisťovania protilátok. Rodič žiaka, ktorý neabsolvoval PCR test bude môcť požiadať všeobecného lekára pre deti a dorast o test na protilátky proti ochoreniu COVID-19 po ukončení 14-dňovej karantény žiaka po kontakte s pozitívnou osobou a aj po pozitívnom výsledku samotestovania Ag testom.
            • Upozorňujeme a prosíme o rešpektovanie pravidiel ÚVZ pri návrate z augustových dovoleniek v zahraničí. 
          • Ponuka Dolnooravskej nemocnice - Pfizer, 12+

          • Vážení rodičia, ponúkame Vám možnosť na očkovanie detí a mládeže 19. augusta 2021 – bez potreby registrácie v Dolnooravskej nemocnici. Prosíme Vás o zamyslenie sa nad takouto možnosťou. Ak bude záujemcov o očkovanie viac, očkovanie bude prebiehať dlhšie ako je plánované.  Ak rodičia detí ešte nebudú očkovaní, bude možnosť aj očkovať rodičov detí.

            Dolnooravská nemocnica s poliklinikou realizuje očkovanie neregistrovaných záujemcov  o očkovanie vo vekovej kategórii 12+

            Miesto: Vakcinačné centrum – Detská poliklinika v Dolnom Kubíne Nsp L.N. Jégého (ambulancia prízemie, ambulancia 2. poschodie)

            Dátum:                          19.08.2021

            Čas:                                7,30 - 12,00

                                                   12,30 - 14,00

            Očkovacia látka :       Pfizer

            Veková kategória :    12+

            Dieťa musí prísť v sprievode rodiča (zákonného zástupcu), nasýtené (jedlo a tekutiny) - nie nalačno, a so sebou si prinesie kartičku poistenca.

            Vakcinačné centrum očkuje aj náhradníkov bez registrácie v dňoch 12.08, 14.08.a 15.08.2021.

             

            „Chcem oceniť mladých ľudí, ktorí sa zaočkovali a vyzvať ostatných, aby dôverovali vede a výskumu a očkovanie využili. Je to najlepšie riešenie, ktoré tu máme,“ vysvetľuje minister školstva Branislav Gröhling.

            Ladislav Kuna z Mladých SaSkárov navyše ocenil zodpovednosť pedagógov a zamestnancov školstva. „Som rád, že pedagógovia a zamestnanci škôl idú príkladom a v zaočkovanosti sú nad priemerom celkovej populácie. Práve oni a školy by mali dôverovať vedeckým poznatkom, faktom a nenechať sa zlákať konšpiračnými teóriami,“ zdôraznil Kuna.

            V septembri, keď sa žiaci opäť vrátia do lavíc môžu v školách vznikať ohniská nákazy. Vtedy v zmysle platných pravidiel ÚVZ bude potrebné izolovať kontakty nakazeného a uzatvoriť príslušné triedy. Výskyt ohnísk môže zmierniť zaočkovanosť mladých ľudí. Očkovaním totiž nielen znižujeme riziko ťažkého priebehu ochorenia, ale aj znížime aj riziko prenosu vírusu.

            Každý pedagóg, zamestnanec školy, žiak či študent, ale aj rodič môže prispieť k tomu, aby bola škola bezpečnejšia a aby prezenčná výučba prebiehala čo najdlhšie. Vyššia zaočkovanosť totiž napomôže tomu, aby sa znížilo riziko výskytu ohnísk a aby školy nemuseli prechádzať na dištančnú výučbu.

            Najvyššiu zaočkovanosť učiteľov a zamestnancov škôl majú okresy Dunajská Streda (77 %), Šaľa (73 %), Bratislava (72 %) a Myjava (71 %). Nasledujú okresy Trnava, Komárno, Dolný Kubín a Prešov zhodne (70 %).

            Najvyššiu zaočkovanosť mládeže vo veku od 12 do 17 rokov má hlavné mesto Bratislava (43%), Senec (38%), Pezinok (35%), Malacky, Dunajská Streda a Žilina (27 %), Banská Bystrica, Trenčín a Trnava (26 %). Naopak najnižšiu zaočkovanosť mladých vo veku od 12 do 17 rokov môžeme vidieť v okresoch Medzilaborce (6%), Revúca (7%), Rimavská Sobota, Gelnica, Lučenec, Poltár, Veľký Krtíš a Svidník (8%).

             

             

          • Zmeny v stravovaní - "obedy zdarma"

          • Vážení rodičia

            od nového školského roku 2021/2022 nastávajú nasledovné zmeny v poskytovaní dotácií na stravu:

            • končí sa poskytovanie dotácií na stravu v ZŠ a poslednom ročníku MŠ pre všetky deti,
            • dopĺňajú sa nové skupiny detí, ktoré majú nárok na poskytnutie dotácie.

            Novou skupinou detí, na ktoré bude možné poskytnúť dotáciu na stravu sú deti, ktoré žijú v domácnosti, ktorej členovia si neuplatnili alebo nemohli uplatniť nárok na daňový bonus. / napr: nezamestnaní rodičia, MD – matka samoživiteľka, poberatelia starobného, invalidného dôchodku ..../

            Dotácia na stravu vo výške 1,30 € môže byť poskytnutá v nasledovných prípadoch:

            • rodine dieťaťa, ktorej príjem je najviac vo výške životného minima,
            • rodine dieťaťa, ktoré navštevuje MŠ alebo ZŠ a žije v domácnosti, ktorej sa poskytuje pomoc v hmotnej núdzi,
            • na dieťa, ktoré navštevuje posledný ročník MŠ alebo ZŠ a žije v domácnosti, v ktorej si ani jeden člen domácnosti neuplatnil na toto dieťa nárok na sumu daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa, ktoré dovŕšilo šesť rokov veku a nedovŕšilo 15 rokov veku.

            V tejto súvislosti je k poskytnutiu dotácií na stravu nevyhnutné predložiť obci alebo základnej škole

            • potvrdenie z úradu práce, že dieťa žije v domácnosti, ktorej sa poskytuje pomoc v hmotnej núdzi,
            • potvrdenie z úradu práce, že dieťa žije v domácnosti, ktorej príjem je najviac vo výške sumy životného minima,
            • čestné vyhlásenie o neuplatnení nároku na sumu daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa. 

            Termín na predloženie vyššie uvedených potvrdení  alebo čestného vyhlásenia je do 6. augusta.

            Potvrdenie je možné odovzdať v budove základnej školy alebo na obecnom úrade od 2. augusta do 6. augusta každý pracovný deň.

            Čestné vyhlásenie o neuplatnení nároku na sumu daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa, ktoré dovŕšilo šesť rokov veku a nedovŕšilo 15 rokov veku, žijúce s daňovníkom v domácnosti stiahnete tu:  cestne_vyhlasenie.pdf

             

             

          • Pyžamový deň - piatok 11.6.2021

          • V rámci projektu HRDÁ ŠKOLA sme sa rozhodli v piatok 11.6.2021 spraviť v škole PYŽAMOVÝ DEŇ. Tí žiaci, ktorí chcú, môžu prísť do školy v pyžame alebo sa môžu v škole prezliecť do pyžama a takto stráviť pár vyučovacích hodín. Spravíme si aj spoločné foto. Ďakujeme za ochotu.     Mgr. Mária Kořalníková

          • Testovanie 9 - ZŠ Malatiná vybraná do reprezentatívnej vzorky

          • Overovanie vedomostí deviatakov základných škôl tento rok z matematiky a vyučovacieho jazyka, známe aj pod starším názvom „monitor,“ neprebehne celoplošne, ale na reprezentatívnej vzorke. Jeho cieľom je overiť vedomosti žiakov po druhej vlne pandémie.  Prieskum bude realizovaný na reprezentatívnej vzorke žiakov 9. ročníka základných škôl a 4. ročníka gymnázií s osemročným vzdelávacím programom. Vzorku bude tvoriť približne 500 škôl (medzi nimi je vybraná aj naša základná škola), pričom sa zapojí približne 13-tisíc žiakov.

             

          • Voľby do rady školy

          • Počas konzultačných hodín v pondelok 24. mája 2021 prebehla aj voľba do rady školy. Pôvodnej rade školy skončilo 4-ročné funkčné obdobie. Do novej rady školy boli zvolení zo zástupcov rodičov žiakov ZŠ Bc. Anna Kubáňová a Mgr. Anna Slušňáková a zo zástupcov rodičov detí MŠ Zdenka Kapinová. Noví členovia budú mať ustanovujúce zasadnutie 17.6.2021. 

          • Nová súkromná ZUŠ v našej škole

          • V našej škole schválilo Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu elokované pracovisko Súkromnej základnej umeleckej škole Heuréka zo Zvolena, pobočka Bobrov. ZUŠ by chcela v našej škole otvoriť od septembra 2021 hudobný (gitara, klavír, spev, iné.................................), výtvarný, tanečný, literárno-dramatický odbor. V týchto dňoch Vám budeme distribuovať prihlášky do ZUŠ v novom školskom roku. Ak máte záujem, potrebujeme vyplnené prihlášky späť v pondelok 7.6.2021. 

          • Správne písanie - predškolák aj školák

          • Webová stránka https://www.ako-spravne-pisat.sk/ je ojedinelým projektom, ktorý zahŕňa dôležité informácie súvisiace so správnym písaním detí. Nájdete tu kapitoly venujúce sa všeobecným zásadám a dôležitým návykom správneho písania, konkrétne príklady správnych a nesprávnych postupov pri písaní, ktoré sú zobrazené na fotografiách alebo v špeciálnych lekciách zameraných na uvoľnenie ruky a celého tela. V neposlednej rade máte možnosť využiť poradenskú rubriku, kde bude na vaše otázky odpovedať odborný garant projektu. Zásady a postupy predstavené na týchto stránkach sú jedným zo spôsobov, ako k správnemu písaniu pristupovať. Rovnako ako v ostatných odboroch, ktoré pracujú s ľuďmi, tak aj správne písanie a kreslenie ponúka viac možností postupov. Hlavne ak ide o prácu s deťmi je dôležité mať na zreteli individuálny prístup.

          • Stavanie mája na Turíce

          • Turičný máj je novou ozdobou areálu našej školičky. Je to niekoľko desiatok metrov dlhý smrek s očistenou kôrou, ponechaný je len jeho vrchol, ozdobený stužkami . Skupina silných chlapcov z ôsmej a deviatej triedy strom vztýčila a ukotvila vo vykopanej jame bez použitia mechanizácie po tom, ako ho dievčence vyzdobili. Celý čas ku tejto práci spievali dievčence aj chlapci ľudové piesne. Jednou z nich bola  pieseň  Staviame my máje.

            Kým inde sa máje stavajú na 1. mája, v Malatinej ide o tradíciu. Stavia sa na sviatok Turíce, teda na sviatok zoslania Ducha Svätého. Týmto sviatkom veriacich  sa končí veľkonočné obdobie. Zvykom stavania májov vyjadrovali mládenci náklonnosť slobodným dievčatám. Tento náš je venovaný všetkým našim  dievčatám v škole.                                                                                              Mgr. Mária Kořalníková

          • Konzultačný deň pre rodičov a voľby do rady školy

          • Vážení rodičia, v pondelok 24.5.2021 sú Vám k dispozícii učitelia v čase od 13:00 do 16:00 hod.. Ak máte záujem, radi Vás informujú o známkach, vedomostiach a predpokladaných známkach na koncoročnom vysvedčení. Triedne ani školské rodičovské združenie do konca školského roka nebudú, ponúkame iba takýto individuálny prístup pri dodržaní všetkých aktuálnych pandemických opatrení. Zároveň prebehne voľba rodičov do rady školy, prosíme o zakrúžkovane 2 kandidátov na hlasovacom lístku, ktorý bude pri vchodových dverách.

            Rodičom, ktorých ste navrhli do rady školy, sme poslali správu cez edupage. Ak ste si ju ešte neprečítali, prosíme, aby ste si ju pozreli do soboty a dali nám odpoveď, aby sme Vás mohli dodatočne do pondelka doplniť na hlasovací lístok. Ďakujeme. Mgr. Peter Harmat 

          • Naša škola od pondelka 3.5.2021

          • Od 3.5.2021 je okres Dolný Kubín "červený", naša škola je otvorená pre všetky ročníky, vyučovanie bude prebiehať prezenčne v škole. Rozvrh hodín bude zverejnený počas víkendu na stránke školy. Tí žiaci 5.,6. a 7., ktorí chodili na obedy, sú od pondelka automaticky prihlásení. Ak nemajú záujem, je potrebné sa včas odhlásiť.  Od žiakov ani rodičov momentálne nepotrebujeme výsledky testov (červený okres), stačí iba vyhlásenie o bezinfekčnosti. Toto vyhlásenie platí nastálo, pokiaľ dieťa nie je viac ako 3 dni doma (väčšina detí ho odovzdala v škole aj v škôlke tento týždeň, takže ho v pondelok nepotrebujú). Ak teda dieťa chýbalo 4 dni vrátane víkendu, musí na piaty priniesť do školy vyhlásenie o bezinfekčnosti. Vyhlásenia sú na tomto odkaze, alebo vytlačené pri vchode do školy. 

            1_Bezinfekcnost_rodic.docx

          • Kloktacie testy - piatok 30.4.2021

          • Vážení rodičia, keďže máme  v škole dostatok kloktacích testov na piatok a od pondelka 3.5.2021 otvárame školu pre všetky deti, radi by sme otestovali čo najviac žiakov. Budeme sa všetci cítiť bezpečnejšie. Výsledky Vám prídu cez víkend.  Testovanie už nie je povinné, otestovať kloktaním však môžeme deti od 1. po 9.ročník. V nasledujúcich týždňoch sa už bude testovať kloktaním pravdepodobne len pri pozitívnom teste nejakého žiaka triedy.

            Rozpis kloktania v piatok 30.4.:  7:30 piataci; ôsmaci a deviataci, 7:45 šiestaci, 8:00 siedmaci, 8:30 prváci, druháci, tretiaci a štvrtáci, 9:45 dochádzajúci, ktorí zatiaľ nechodia do školy (ak majú záujem).

            Pred kloktaním sa odporúča cca. 2 hodiny nejesť.   Ďakujeme.          Mgr. Peter Harmat

             

          • Otváranie školy od 26.4.2021 - NOVÉ TLAČIVÁ

          • Materská škola aj I. stupeň ZŠ sú otvorené pre všetky deti (potrebné je vyhlásenie o bezinfečnosti TU_vyhlasenie_11a, negatívny test aspoň 1 zákonného zástupcu na COVID-19 nie starší ako 7 dní - na konci výnimky). Zároveň rodič podpisuje trvalé vyhlásenie o bezinfekčnosti, ktoré musí podať vždy po prerušení dochádzky na viac ako 3 dni (vrátane víkendov) : TU_bezinfekčnosť 

            Pokračuje prezenčné vyučovanie pre žiakov 8. a 9. ročníka (potrebné je vyhlásenie o bezinfečnosti TU_vyhlásenie 8a, negatívny test aspoň 1 zákonného zástupcu na COVID-19 nie starší ako 7 dní, negatívny test dieťaťa  na COVID-19 nie starší ako 7 dní, napr. kloktací test - na konci sú výnimky). Zároveň rodič podpisuje trvalé vyhlásenie o bezinfekčnosti, ktoré musí podať vždy po prerušení dochádzky na viac ako 3 dni (vrátane víkendov) : TU_bezinfekčnosť 

            Žiaci 5., 6. a 7. ročníka pokračujú v dištančnom vzdelávaní.

            Žiaci 2. a 4. ročníka sa vracajú z karantény a začína im opäť vyučovanie v škole.  

            Školský klub detí už bude otvorený do 15:30 hod. pre prihlásené deti.

            Rozvrh pre všetkých žiakov je zverejnený na našej edupage stránke.  

            Školská jedáleň - otvorená pre MŠ, I.stupeň, ôsmakov a deviatakov. Žiaci ktorí chodia na obedy sú prihlásení a bude im navarený obed, ak by napr. ochoreli, rodičov prosíme, aby zavolali v pondelok do 7:00 vedúcej jedálne 043-5895178.

            Žiaci musia mať denne vo všetkých vnútorných priestoroch čisté rúško (2 ks), najideálnejší by bol respirátor FFP2.

            Žiaci II.stupňa budú mať v škole prvé 2 týždne adaptačné vzdelávanie, aby sa im uľahčil prechod na bežné vyučovanie. Počas neho budú mať menej hodín, nebudú sa písať písomky ani testy, žiaci absolvujú aj viacero triednickych aktivít. 

            Vyhlásenia o bezinfečnosti sú vytlačené aj pri vchode do školy.   

             

            DOCHÁDZKA:

            V prípade, ak zákonný zástupca žiaka neabsolvuje testovanie a z tohto dôvodu sa jeho dieťa nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania, tak škola eviduje neprítomnosť žiaka podľa týchto podmienok:

            1. ospravedlní absenciu žiakovi, ak je táto zákonným zástupcom riadne nahlásená z dôvodu netestovania zákonného zástupcu žiaka a zároveň zabezpečuje kontakt so školou ohľadne vzdelávania svojho dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh ako je obvyklé pri chorobe dieťaťa. Ak tak zákonný zástupca neurobí v priebehu 5 dní školského vyučovania, je to považované za zanedbávanie povinnej školskej dochádzky a riaditeľ školy bude kontaktovať ÚPSVAR SR s hlásením o jej zanedbávaní,
            2. ak neprítomnosť na prezenčnom vyučovaní bude dlhšia ako 15 vyučovacích dní a rodič nezabezpečí kontakt so školou podľa bodu 1, žiak môže byť komisionálne preskúšaný z učiva daného ročníka,
            3. zákonný zástupca nemá nárok na tzv. „pandemickú OČR“.

            Pri prerušení dochádzky dieťaťa na viac ako 5 pracovných dní (víkendy a sviatky sa nezapočítavajú) z dôvodu akéhokoľvek ochorenia predkladá zákonný zástupca potvrdenie o chorobe vydané všeobecným lekárom pre deti a dorast. Do 5 dní ospravedlňuje chýbanie na vyučovaní rodič.

            Pri každom prerušení dochádzky v trvaní viac ako 3 po sebe nasledujúce dni (vrátane víkendov a sviatkov) predkladá zákonný zástupca písomné vyhlásenie o bezinfekčnosti TU_bezinfekčnosť. V prípade, že dieťa nebude mať vyplnené a podpísané toto tlačivo, nesmie vstúpiť do školy.

            Počet podaných Vyhlásení o bezinfekčnosti a Potvrdení o chorobe nie je limitovaný.

          • Kloktacie testy v piatok 23.4.2021

          • V piatok 23.4.2021 bude prebiehať v škole testovanie kloktacími testami - ročníky 2.,3.,4.,8.,9. - dodali nám tento týždeň viac testov a netestujú sa 5.,6.,7., takže môžu prísť aj druháci. Na prvom stupni prídu tí žiaci, ktorí chcú (karanténna trieda by mohla prísť celá), na druhom stupni potrebujú žiaci na budúci týždeň negatívny test (tento kloktací PCR alebo antigénový). Žiaci, ktorí prekonali COVID majú 180 dňovú výnimku a nemusia sa testovať (potrebujeme však vidieť potvrdenie pri nástupe do školy)Druháci a štvrtáci prídu o 7:45 hod. Ostatné ročníky otestujeme priebežne počas vyučovania. Výsledky testu prídu rodičom do emailu, prípadne do SMS do nedele. Pred odberom by nemal žiak 2 hodiny jesť, piť, kloktať, žuvať žuvačku, nemôže vykonávať ústnu hygienu, žiadne kvapky či spreje do nosa.

            Kloktá sa pitnou, obecnou vodou z vodovodu, žiaci kloktajú 30 sekúnd (môžu aj prerušovane) a vykloktaný obsah vypľujú späť do odmerky, odtiaľ sa preleje do skúmavky so stabilizačným práškom. Potom sa skúmavka zabalí do krabičky a firma "Klinická biochémia" si po skúmavky príde.

            Vzorky sa pretestujú PCR testami, ktoré sú presnejšie ako antigénové testy.

            Ďalšie testovanie je naplánované na budúci piatok 30.4.2021. Ak sa ešte chcú žiaci doprihlasovať, oslovia triednych učiteľov.

            Inštruktážne video je tu: https://www.youtube.com/watch?v=7J_919ncKr4

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou
      • 043 5895168 (škola), 043 5895178 (školská jedáleň) 043 3811950 (materská škola) 0907 856295 Mgr.Harmat Peter (RŠ) 0911 450 202 Mgr.Ševčíková Mária (ZRŠ) 0908 577110 Bc. Martina Javoreková (ZRŠ pre MŠ) 0917 781 918 Mgr. Andrea Kočalková (Školský klub detí) 0915 390 962 Mgr. Monika Kozáčiková ekonómka školy
      • Malatiná 70, 026 01 Dolný Kubín Malatiná Slovakia
      • 037813609
      • 2021673995
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje